Benifairó organitza la cinquena edició del Concurs d’Aparadors de Nadal

0
243

Aquesta iniciativa té l’objectiu de premiar el treball que fan els comerços de proximitat per a decorar els seus aparadors

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, ha posat en marxa la cinquena edició del Concurs d’Aparadors de Nadal, una iniciativa que té com a finalitat millorar la imatge comercial dels negocis de proximitat durant la campanya de Nadal, fomentant que els veïns i veïnes del municipi facen les seues compres a Benifairó, als establiments locals, que són creadors de riquesa i ocupació.

D’aquesta manera, tal i com exposa el regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Vicent Chordà, “anem a premiar el treball que fan els comerços de proximitat per a decorar els seus aparadors durant els Nadals”. Un jurat integrat per professionals del disseny i les belles arts, a més dels regidors Vicent Chordà, Miriam Serrano i Luisa Sanfrancisco, triarà el millor aparador, que rebrà un premi de 200 euros. Per altra banda, els seguidors dels perfils oficials de Facebook i Instagram de l’Ajuntament de Benifairó també poden votar a través d’aquestes xarxes socials al millor aparador. L’establiment guanyador d’aquestes votacions rebrà un premi de 50 euros. Entre tots els seguidors que participen en aquesta votació a través de les xarxes socials també se sortejarà un altre premi de 50 euros.

“El Concurs d’Aparadors de Nadal, junt a la Campanya de Nadal d’Ajuda al Xicotet Comerç Local i la Ruta de la Tapa, són tres de les activitats que organitzem amb la finalitat de fomentar que els nostres veïns i veïnes facen les seues compres als comerços de proximitat. Volem que els nostres veïns i veïnes siguen conscients de que en la majoria de les ocasions no és necessari eixir del poble per a realitzar una gran part de les compres de Nadal», exposa el regidor Vicent Chordà.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí