Benifairó organitza una nova edició del Dia de l’Arbre per als escolars del municipi

0
223

Els alumnes dels CEIP l’Ermita participaren ahir en una plantació de marfulls al Pla de l’Era

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benifairó de les Valls, en col.laboració amb el CEIP l’Ermita, organitzà aquest dimecres una nova edició del Dia de l’Arbre, especialment adreçada als escolars de municipi. L’activitat va consistir en una plantació de marfulls al Pla de l’Era. El marfull és un arbust autòcton amb flors molt utilitzades en jardineria i que pot arribar fins als tres metres d’alçada. “Cal assenyalar que aquestes plantes són les que vàrem utilitzar en la passada edició de la campanya de Nadal d’ajuda al xicotet comerç local. De fet, aquestes plantes es varen repartir amb fins decoratius per tots els negocis locals que participaren en la campanya. Una volta acabada la campanya, les arreplegàrem i ara ja llueixen en una de les zones verdes més importants de Benifairó”, exposa el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benifairó, Lluís Lairón.

Els alumnes de totes les edats varen participar ahir en la plantació, durant la qual comptaren amb l’ajuda d’un tècnic municipal, que els explicà les característiques de la planta i com havien de dur a terme la seua plantació. “Quan els marfulls arriben a una alçada mitjana seran d’utilitat per a delimitar espais al Pla de l’Era, a més d’embellir aquesta zona verda”, explica Lluís Lairón. 

A més de la plantació, els alumnes aprofitaren per a fer una visita a la recentment senyalitzada Ruta Mediambiental de la Pujada a l’Ermita, on els alumnes més majors del CEIP l’Ermita llegiren als menuts els cartells informatius de les més de 250 espècies vegetals que es poden contemplar en aquesta ruta. Abans de començar les diferents activitats, l’Ajuntament va repartir entrepans per a esmorzar entre tots els xiquets i xiquetes participants. 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí