L’AJUNTAMENT DE FAURA, AMB ELS VOTS DEL PSOE I EL PP, PUJA EL PREU DEL REBUT DE L’AIGUA UN 10% ALS VEÏNS DEL POBLE

0
534

El Ple ordinari de l’Ajuntament de Faura del passat dilluns 29 de gener va servir perquè el PSOE i el PP uniren els seus vots per a pujar el rebut de l’aigua del poble. La pujada, que serà d’entorn el 10% del rebut actual, ha comptat amb el vot contrari de Junts per Faura. En paraules del portaveu de la coalició d’esquerres, Domènec Garcia, ‘fa molt temps que sentim com el veïnat es queixa del preu de l’aigua al nostre poble. I no sols això, la qualitat del servei i elements propis de l’aigua com l’alta concentració de calç donen molts problemes als usuaris. Nosaltres ens oposem i hem votat no a aquesta mesura’.

Així mateix, el Ple ha acordat a proposta de Junts per Faura de realitzar un homenatge a Vicent Andrés Estellés en el centenari del seu naixement. La proposta del grup valencianista ha comptat amb la unanimitat del Ple.

També s’ha aprovat una proposició de Junts per Faura per a instar a la Conselleria d’Agricultura incrementar els controls a les empreses citrícoles importadores per tal d’evitar la presència en cítrics importats amb qualsevol tipus de plaga i a demanar al Ministeri que defense al si del Consell de la Unió Europea mesures que eviten l’entrada de plagues procedents dels productes importats des de tercers països. Aquesta proposta ha tirat endavant amb l’abstenció del Partit Popular.

D’altra banda, els republicans de Junts per Faura també han vist aprovada una moció per adquirir publicacions infantils en valencià per als centres públics del municipi; ací el govern socialista ha votat a favor i el Partit Popular en contra. En paraules del grup de Junts per Faura ‘el PP s’oposa fermament a moltes de les iniciatives de Junts per Faura. Aquest fet contrasta amb la docilitat que mostren amb el PSOE, votant a favor, per exemple, de mesures clarament perjudicials per al veïnat com la pujada de l’aigua’.

També i per últim el grup valencianista de Junts per Faura ha vist com la unanimitat del Ple reclamava la recuperació efectiva i de manera urgent del Dret Civil valencià com ja va fer el 2019 en una moció conjunta dels tres grups del Ple.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí