Dins de «Quart d’Estiu» l’alcaldessa de Quart de les Valls Lara González i la Cronista Oficial Carme Rosario, ens presenten la ruta en la qual ens explicarà l’evolució urbana a Quart

0
758

Ja finalitzat el mes de juliol i gaudit dels actes programats dins de «Quart d’Estiu» del mes de juliol, es poden valorar molt positius per l’acceptació de tots ells. Ara entrem en la programació del mes d’agost, on s’espera que seguisca amb la mateixa tònica.

Dins de la programació del mes d’agost, el dia 23, Carme Rosario, Cronista Oficial de Quart de les Valls, realitzarà una ruta denominada Evolució Urbana de Quart de les Valls des de l’antiguitat fins als nostres dies. Aquesta serà la primera de moltes que realitzarà, periòdicament, per a il·lustrar-nos de la història de Quart.

Carme Rosario i Lara González, s’han acostat als micròfons de La Finestra Ràdio, perquè ens posen detalladament del que podem saber de la història de Quart, així com de les actuacions del mes d’agost.

AUDIO – PODCAST

Per a agost, cinc activitats seran les que es realitzaran durant aquest mes. En primer lloc, el grup de percussió «Projecte SoXXI» portarà el ritme a la plaça de San Miguel el 4 d’agost. El 8 d’agost a la Font de Quart, els més petits podran donar curs a la seva creativitat en el Taller de Manualitats. L’11 d’agost continuarà amb més ritme dirigit pel veí de la localitat, Aarón Domènech. El 23 d’agost els veïns podran aprendre sobre la història del municipi de la mà de la cronista i veïna de Quart de les Valls, Carmen Rosario, qui organitzarà una ruta en la qual ens explicarà l’evolució urbana a Quart des de l’antiguitat fins als nostres dies. I finalment, el 30 d’agost es realitzarà un taller de digitalització per als més majors.

La corporació espera una bona resposta per part dels veïns i veïnes amb la intenció de mantenir en el futur moltes més edicions «Quart d’Estiu». “Hem preparat una programació d’activitats per a tots els públics, des de els més menuts fins a la gent més adulta. La gent gran del nostre poble també podrà gaudir de la cultura i del taller de digitalització. A més, hem valorat fer d’altaveu dels nostres veïns i veïnes per tal de donar-los suport profesionalment”.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí