La «Música a la Fresca» de Quartell en la seua VI edició ens alleujarà de la calor

0
645

Un mes d’agost més, en aquesta ocasió la VI edició, el Festival «Música a la Fresca», tornarà a refrescar els carrers, places i llocs emblemàtics de Quartell amb música.

En aquesta ocasió Josep Gumbau i David Meseguer, continuen mantenint el bon nivell del Festival amb quatre actuacions, que seran els dies 5, 8, 9 i 10 d’agost, en quatre emplaçaments diferents de la localitat. A continuació poden escoltar, per mitjà d’un podcast, a Josep Gumbau i a David Meseguer, organitzadors, així com a Pepe Sebastián, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Quartell, on ens detallen de tota la programació.

AUDIO – PODCAST

PROGRAMACIÓ

Quartell celebra el seu emblemàtic Festival «Música a la Fresca», amb què s’invita a tothom a una selecta i variada programació de música que tindrà lloc a diferents localitzacions de Quartell (Camp de Morvedre, València).

El dissabte 5 d’agost serà la presentació del festival a les 20:00 h, començant amb un combo a càrrec de l’Escola de Música Unió Musical de Quartell a la Plaça de l’Ajuntament de Quartell. El dimarts 8 d’agost, el trio de jazz MARIA GIL TRIO presentarà el seu disc “VEYE” a la Plaça Sebastián Langa. El trio AAYAM ens acompanyarà el dimecres 9 d’agost amb el mestissatge entre música tradicional hindú i espanyola. I per acabar de la millor manera possible gaudirem d’una cloenda molt especial el dijous 10 d’agost de la mà del quintet de metall TERRABRASS.

Com és costum, s’oferirà una programació que integra diferents estils. I, com a novetat, destacar que cada concert es farà en una localització diferent amb la intenció de promocionar el gaudiment a la fresca.

L’Ajuntament vol expressar el seu agraïment als encarregats d’organitzar aquest esdeveniment. També a tots els participants del poble, per complànyer-nos amb l’alegria i civisme que identifica al nostre poble.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí