Llises de la Marjal d’Almenara en perill de mort per falta d’aigua

0
1093

El clima ens continua estrenyent amb altes temperatures i falta de pluja, la qual cosa, és una combinació perfecta perquè tots els éssers vius busquem solucions per a poder trobar-se tan bé com siga possible. Les persones tirem mà de les noves tecnologies i, com no, de l’aigua, bé per a beure i refrescar, com per a les piscines i el reg de camps.

Els animals silvestres que es troben en la nostra naturalesa, ja no ho tenen tan fàcil. Es tenen buscar la vida. I, si són els peixos que no caminen, ni volen, pitjor encara. Ací tenim les llises de Quartons, Marjal de La Llosa i Almenara, on el nivell de l’aigua està baixant considerablement per la falta de pluges. Això està provocant que els humans hagen posat en marxa tots els motors per a aconseguir aigua per a les diferents necessitats i, el riu subterrani que arriba a Quartons, estiga minvat de cabal i les llises ja estan morint.

Això ha provocat que membres d’Acció Ecologista Agro i voluntaris, d’una manera rudimentària, ahir dimarts, dia 1 d’agost, iniciaren mans a l’obra per a traslladar les llises a l’altra part de la Marjal perquè disposen d’oxigen i quedar-se o bé arribar a la mar. A continuació poden veure un vídeo, on podran veure el treball realitzat, així com escoltar persones participants en el rescat.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí