Domènec García, portaveu de Junts per Faura «L’alcalde deuria explicar perquè té al poble de Faura, com a mínim, any i mitjà sense una informació pública»

0
910

On és el BIM? (per Junts Per Faura)

ENTREVISTA A DOMÈNEC GARCÍA

 

Desaparegut des d’agost de 2017. O potser està segrestat? Totes les hipòtesis són factibles. D’entrada, la desaparició o el segrest del BIM des d’agost de 2017 comporta un incompliment descarat de la Carta de Participació Ciutadana; una desaparició o un segrest perpetrat quan la criatura, la carta de participació, aprovada per unanimitat dels tres grups polítics municipals, encara no havia ni començat a caminar (l’última modificació va ser publcada al BOP núm. 37, de 22 de febrer de 2017).

Quins són els motius de la desaparició o el segrest del BIM des d’agost de 2017? Junts per Faura no en tenim cap dubte. El PSOE, l’equip de govern de l’Ajuntament de Faura i, en última instància, l’alcalde Toni Gaspar, que, al cap i a la fi, és qui decideix que qui es mou no ix a la foto, van intentar alçar unes sospites infundades, que ratllaven la infàmia, sobre el portaveu de Junts per Faura, Domènec García, durant el ple del 31 juliol de 2017. De fet, aquest atac va ser la peculiar resposta de l’equip de govern a una sèrie de preguntes sobre la infesta de panderoles, registrades per Junts per Faura. Quan la millor defensa és un atac, deuen pensar, sobra el diàleg!

No contents amb aquesta actuació barroera (amb llum i taquígrafs; encara en podeu veure el vídeo a Les Valls Televisió), el PSOE va pretendre deixar constància escrita de la infàmia en el text del BIM assignat al seu grup municipal que s’hauria d’haver publicat en agost de 2017.

Al Ple de juliol de l’any passat, el nostre grup va votar en contra de la pujada del preu del servei d’aigua potable. En aquell moment, nosaltres defensàrem la nostra posició amb l’argument que véiem completament fora de lloc i desproporcionada una pujada del 8%. L’equip de govern i l’alcalde argumentaven motius per a fer front a uns pagaments que es devien a l’Ajuntament de Sagunt.

Cal tindre present que durant anys i panys ens han dit que aquesta reserva de crèdit la tenia prevista l’Ajuntament i que, arribat el moment, es satisfaria sense més complicacions. Amb l’acostumada habilitat de l’alcalde per crear confusió en el debat, ens llançà l’acusació gratuïta al Ple que si el cas era que volíem que l’Ajuntament no pagara el que deu… Arribat aquest punt, hem de recordar que el PSOE, amb el suport del PP, privatitzaren el servei d’aigua l’any 2011 i, des d’aleshores fins ara, el rebut ha experimentat contínues pujades que han repercutit negativament en l’economia de totes les cases del poble, tant de votants del PSOE i del PP, como de gent que ens ha donat el seu vot a nosaltres o no anà a votar a ningú.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí