L’ESCOLA D’ESTIU DESCOBREIX ALS XIQUETS QUE «EL MÓN ÉS UNA BARREJA DE COLORS» – FAURA

0
713

Els 115 alumnes treballaran les emocions i la diversitat amb divertides activitats durant tot el mes de juliol

Comunicat de premsa de l’Ajuntament de Faura

En total, 20 persones seran les encarregades enguany del funcionament de l’Escola d’Estiu 2018, que, com és habitual, té lloc majoritàriament en les instal•lacions del CEIP Sant Vicent Ferrer. Nou monitors titulats dirigiran les classes, organitzades al voltant del lema «el món és una barreja de colors». A més, set monitors en pràctiques i quatre becaris del programa La Dipu Et Beca ajudaran al seu desenvolupament.

L’Escola d’Estiu de Faura ha iniciat el curs amb una variada programació que mantindrà entretinguts i divertirà a 115 xiquets i xiquetes d’entre 4 i 13 anys entre el 2 i el 31 de juliol. El lema d’enguany, «el món és una barreja de colors», servirà per a treballar les emocions, durant les tres primeres setmanes, i la diversitat, durant el últims dies del mes. Amb eixe objectiu, s’utilitzaran contes com «El Monstre de Colors» o «L’Elmer», que aprofundiran en l’alegria, la tristesa, la por, la calma, la ira o l’amor.

A més, s’oferiran altres activitats relacionades amb la mateixa temàtica i impartides per faurers i faureres. Així, per treballar la calma, els xiquets i xiquetes assistiran a classes de meditació i pilates dirigides pel Gym Lys, mentres que la tristesa serà escenificada amb la dansa del velatori, que interpretarà l’Escola de Danses de Faura. També aprendran a canalitzar la ira o la tristesa amb diferents activitats psicopedagògiques.

El tema de la diversitat serà tractat a través del món dels esports, on una jove faurera que és ja una destacada figura en el món de la pilota, Àngela Abad, membre del Club de Pilota Faura, oferirà una motivadora xarrada per a explicar que els esports no tenen gènere i que xiquets i xiquetes poden gaudir fent el que més els agrade.

Els participants de l’Escola d’Estiu es divertiran també amb classes de cuina i, com no, amb jocs aquàtics, que tindran lloc al centre escolar o a la zona dels xorros de La Rodana. Per últim, la piscina municipal serà un altre dels llocs que visitaran freqüentment per a refrescar-se i gaudir del temps a l’aire lliure.

No s’oblidaran del món del reciclatge, que ha sigut un dels projectes centrals del curs 2017/2018 al CEIP Sant Vicent Ferrer, i que servirà per a realitzar diferents manualitats i continuar aprenent bones pràctiques.

9 de juliol de 2018

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí