EL CLUB DE FUTBOL ATLÈTIC QUART PRESENTA A LA SEUA AFICIÓ LA SEUA CINQUENA TEMPORADA

0
595

Diumenge passat, va tindre lloc en el camp Municipal de Quart de les Valls, la presentació de les plantilles dels equips Femení i Masculí del Club de Futbol Atlètic Quart. En el cas del masculí, la seua cinquena temporada i, les dues últimes, en primera regional.

Prop de dos-cents afeccionats van poder observar que els dos equips han realitzat noves incorporacions respecte a l’anterior temporada.

Les femenines només han jugat un partit i l’han guanyat amb solvència. El masculí porten 5 jornades jugades i no té res a veure amb l’inici de la temporada anterior, dues victòries, dos empats i una derrota. La temporada promet per als dos equips.

Demanar disculpes a David Beri Sanchís i a Mª Pilar Pérez Nadal, porters dels dos equips; no els tinc mania, va ser que no em va donar temps de gravar-los perquè s’escoltara el seu nom en la presentació.

A continuació poden veure un xicotet vídeo de la presentació, així com escoltar unes paraules del president Gaspar Zarzoso i de Néstor Albert, alcalde de Quart.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí