El Club Esportiu Benifairó de les Valls impulsa de nou el futbol

0
636

El Club Esportiu Benifairó de les Valls impulsa de nou una escola de futbol al municipi de la Vall de Segó després d’uns anys sense tindre. La nova directiva, encapçalada per Ramiro Ventura i Juan Puerta, han decidit donar un pas endavant i fer-se càrrec del projecte: “vam estar raonant amb pares i mares del poble i entenguèrem que hi havia una necessitat de tornar a tindre escola de futbol pròpia. Després de pensar-ho bé decidirem que açò és beneficiós per al poble ja que un club esportiu sempre és un element cohesionador i d’unió en un entorn saludable com és l’esportiu”, manifesten des de l’entitat.

Junt a Juan i Ramiro, Javier Ventura i Mario Beltrán completen la directiva del club. Aquest últim serà l’encarregat de la secció de futbol sala. I és que tal i com manifesten, “Benifairó és un poble on hi ha una llarga tradició de jugar al futbol sala. Bona prova ha sigut el campionat organitzat el passat mes d’abril, que esdevingué en un rotund èxit de participació.”

A més, el club comptarà amb el suport de l’ajuntament. El seu alcalde Toni Sanfrancisco és conscient de què “després de l’esforç que ha suposat realitzar l’adequació de les nostres instal·lacions esportives municipals, és moment d’ilusionar als veïns i veïnes del poble amb un projecte que aconseguisca convéncer-los de fer esport en la seua localitat”.

Per tal d’anar preparant la temporada vinent, el C.E. Benifairó està duguent a terme jornades de portes obertes i entrenaments en categories de Futbol 8 i Querubí. “La idea és començar pels més menuts, ja que pensem que aquest nou projecte ha de començar per la base, de tal manera que en un futur puga créixer de manera sostenible i ferma” . Per ara el començamet ha sigut encoratjador ja que la xifra aproximada de futurs jugadors i jugadores que acudeixen a entrenar està sent de al voltant de quaranta xiquets. “Calculem que podrem començar la temporada amb uns 100 jugadors. Per ara estem completant equips en categories de querubins, benjamins, i alevins. Per altra banda, estem treballant en la conformació d’un equip juvenil i un amateur, a  més de comptar amb dos equips en futbol sala.”

Els horaris d’entrenament en les pròximes setmanes de juny són per a Futbol 8 (edats compreses entre els 6 fins els 11 anys) els dilluns i dimecres de 19:30h a 20:45h, i per als Querubins (4 i 5 anys) els dimarts i dijous de 19:15h a 20:30h, en les instal·lacions municipals de Benifairó de les Valls.

Informació:

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí