EL CONCERT DE FESTES DE LA «SOCIETAT JUVENTUT MUSICAL DE FAURA» UN ÈXIT COM SEMPRE

0
848

La Societat Juventut Musical de Faura, amb quasi els noranta components, va interpretar, com és habitual, el clàssic concert de les festes d’agost de Faura, celebrat al parc de la Canaleta, replet de públic tant en la platea com en la gradería.

En la primera part, la banda va començar amb la introducció de la cort del Faraó, de V. Lleó. Va seguir amb el musical de l’òpera de Lloyd Weber, i, sense dubte, l’èxit musical de la nit el va constituir la interpretació del moviment rítmic del concert per a marimba i banda de Séjourne, on el músic de Faura i component de la SJM de Faura, Ferrán Mechó Pérez, va donar mostres del seu virtuosisme amb la marimba, actuant amb bona compenetració amb el director de la banda José Beltrán Bisbal. Molts espectadors, posats en peus, van aplaudir intensament dita actuació.

En el període de descans, la periodista Anunciació Ramírez, va presentar l’acte de lliurament de “les tenalles de la baixà” als joves que compleixen els 16 anys; i també va il·lustrar el lliurament dels estendards identificatius als joves membres de la comissió de festes d’enguany, al costat de la regidora de festes Sara Pedrós i l’alcaldessa en funcions Consol Duran. El president de la SJM de Faura Mariano Peiró, va fer lliurament d’un regal a Daniela González, presidenta de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. I, per a finalitzar, es va donar lectura del pregó festiu i projecció del documental il·lustratiu dels festers d’enguany 2019.

En la segona part del concert, la banda va interpretar el Vaudeville suite de Scheffer, i va finalitzar amb la fantasia espanyola Hispània, d’O. Navarro, que rememora melodies populars i folklòriques, clausurant així brillantment aquesta vetlada festiva, que va començar amb la tradicional cercavila des de la plaça del mestre Enric Garcés fins a l’auditori, on van desfilar els festers acompanyats per la banda Joventut Musical de Faura.

A continuació un xicotet detall.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí