EL PLE DE L’AJUNTAMENT, PER UNANIMITAT, DONARÀ SUPORT I IMPULSARÀ LA CAMPANYA PER LA GRATUÏTAT DELS PRODUCTES PER AL PERIODE A FAURA

0
526

Comunicat de Junts per Faura

El Ple de l’Ajuntament de Faura ha donat suport per unanimitat dels grups municipals una proposta de Junts per Faura, subscrita també pel grup popular, per a impulsar al poble la recollida de signatures per donar supor a la Iniciativa Legislativa Popular per la gratuïtat dels productes sostenibles per a la menstruació. Aquesta iniciativa que, per arribar a llei necessita 10.000 signatures, demana la gratuïtat universal dels productes per al periode de totes les dones, xiquetes i persones trans que ho necessiten. A més la campanya que ja porta uns mesos en marxa, ja té recollides un bon grapat de signatures al poble de Faura; en paraules de Domènec Garcia, portaveu de Junts per Faura “aquesta iniciativa está tenint molt bona acollida entre la gent del poble i ja són moltes les signatures recollides. Ara ens felicitem per la unanimitat del Ple de l’Ajuntament que de ben segur donarà un impuls més a la campanya al nostre municipi; a més, és important que el PSOE de Faura s’hi haja sumat cosa que, esperem, aplanarà el camí per a que el ple de la Diputació també s’hi sume”.

En altre ordre de coses, des de Junts per Faura també van vore com s’aprovaven altres dos propostes que la coalició d’esquerres va presentar al Ple. D’una banda una cridava a la comunitat internacional a mobilitzar-se davant la greu crisi generada a l’Afganistan amb la tornada del règim talibà. I l’altra instava al govern municipal a adaptar alguns punts del poble a persones amb mobilitat reduïda per fer-los més accesibles. En concret són els punts dels encreuaments del carrer Santa Bárbara amb Colon i Mestre Serrano, Pizarro i Jaume I i 9 d’octubre i LepantoEn paraules de José Cerezo regidor de la coalició valencianista “aquest carrer és un punt molt transitat del poble, tant de viananants com de vehícles, i cal quan abans adaptar aquestes voreres per fer més accesible el pas a persones amb dificultats de mobilitat”.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí