El Quart es posa líder, el Faura aconsegueix la seua primera victòria i l’Almenara continua caient

0
1053

Cinquena jornada per a l’Almenara i quarta derrota consecutiva, en aquesta ocasió en el camp del San Pedro per 3-1 gols. Situació no molt fàcil, ni per a l’equip, ni per a l’entrenador.

El Quart va tornar a guanyar en el Municipal de Benifairó, per 3-1 gols a l’Artana, i es col·loca líder amb 9 punts, empatats amb el Moncofa, que compten els partits amb victòries. En el primer partit de l’equip femení del Quart, van eixir derrotades per 4-0 gols, en el camp del Saguntino.

El Faura juvenil va aconseguir una patida victòria per 1-0 gols, enfront del Promeses Castalia, i segueix amb el seu bon inici de temporada.

En la tercera jornada i el seu segon partit jugat en la competició, el Faura amateur aconsegueix la seua primera i important victòria per a arrancar bé en el campionat. Els tres punts s’han aconseguit a domicili de l’Onda per 1-2 gols. Pel que fa a l’equip femení, van perdre el seu primer partit de lliga per 0-2 gols, enfront del Castelló.

Com a convidats especials a la tertúlia El Corner han sigut: Claudio López, Sergi Latorre i Sevi Gimeno, jugadors del CF Faura. També podran escoltar les cròniques de Javi Campos, Mar Sanfrancisco, Alejandro Boix i de Manolo Sales.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí