El que va ser un bon jugador de futbol de Quartell, Vicent Martí «BEN BAREK» ens ha deixat

0
727
Enrique Rey

Hui dilluns, dia 12 de juliol de 2021, el nostre veí i bon jugador de futbol que va ser pels anys 1960, Vicent Martí Clavell «Ben Barek», ens ha deixat definitivament. La tertúlia esportiva «El Corner», manifesta a les seues famílies les seues condolences per tal perduda.

La tertúlia de hui ha sigut la que tanca la temporada de futbol, després d’unes setmanes que les lligues hagen finalitzat. Estarà unes setmanes de repòs. Sabem que estem en unes dates on el moviment de jugadors i entrenadors, entre els diferents equips, estan molt calentes. Per tant, El Corner, estarà contínuament atent a notícies que puguen repercutir en els equips de la Vall de Segó i, si una cosa important succeïra, s’informaria ràpidament.

En la tertúlia de hui, els convidats especials han sigut Josep «Vaqueret», jugador del Faura amateur i entrenador dels juvenils del Faura, així com Ángel «Xapa», jugador del Faura i entrenador de l’equip femení del Faura.

També l’equip complet de col·laboradors de «El Corner», amb Juan Domingo i Mar Sanfrancisco.

Durant la tertúlia han eixit a relluir diversos noms nous en els equips de Quart i el de Faura, com el del nou càrrec creat en l’equip del Quart, el de secretari tècnic, així com el del possible nou entrenador del Faura. I moltes coses més. Millor escoltar la tertúlia.

La sintonia que hui acompanya a la tertúlia és del cantautor Joan Valls.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí