Els fills dels oms tornen a la seua casa, el Molí de Baix

0
645

Dilluns passat, dia 31 de gener de 2022, alumnes i professors de l’IES La Vall de Segó amb membres de l’associació Arbres Vall de Segó «ARVASE» i l’autorització de l’ajuntament de Benifairó de les Valls, van celebrar el dia de l’arbre amb un acte entranyable per a molts de nosaltres. Amb deu plantons d’om, fills dels quatre que van tallar ara fa set anys amb més de 80 anys vivint en el Molí de Baix, han sigut plantats en el mateix lloc que els seus pares van viure tants anys.

Els alumnes amb els seus professors, s’han responsabilitzat de cuidar-los i acaronar-los perquè en un futur tornen a l’esplendor que van arribar els seus pares. Quina bonica historia veritat? els fills tornen al lloc dels seus pares. Doncs bé, els 10 arbres que van ser plantats el dilluns, dia 31 de gener; el diumenge, dia 6 de febrer, cinc dies després, jo no són 10, són 8. No és que estan trencats no, és que no estan, han sigut arrancats i no s’ha deixat ni rastre. A qui el pot molestar uns oms plantats en un terreny de propietat municipal de Benifairó de les Valls. Possiblement una gamberrada no ha sigut. I la consciència, no sabem com la tindran.

Si teniu un minut per a veure el vídeo amb unes fotos, podeu observar l’edat dels xiquets i xiquetes amb quina il·lusió plantaven els seus arbres. Tots els arbres han sigut signats per ells i considerats com a part dels seus amics per a en un futur saludar. Dilluns passat, les llàgrimes van saltar dels ulls dels xavals, van anar a regar els oms i van veure que dos dels seus amics no estaven.

Hui dijous, dia 10 de febrer, l’amic Fausto, també ha sigut arrancat, queden 7. Cal protegir-los.

Podcast – Per a escoltar l’entrevista a Bellver en el mòbil, tocar el text: Reproduir en Navegador

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí