Els Pages dels seus MM.SS Reis Mags d’Orient entren per Quart de les Valls

0
544

Com en tots els anys, les seues Majestats els Reis Mags d’Orient, passen per les nostres cases per a deixar-nos regals, principalment, als xiquets i xiquetes. Lamentablement, hi ha molts xiquets/tes, que no reben cap regal. Ses Majestats haurien d’esforçar-se a tractar de solucionar aquesta circumstància.

Perque les seues Majestats puguen iniciar la preparació de tots els joguets sol·licitats pels xiquets/tes, els seus emissaris han de passar per cada poble i recollir les cartes. Al primer poble que han arribat de la Vall de Segó, ha sigut a Quart de les Valls. Van arribar en camell, deixant-los en la Font de Quart ben lligats i bevent, tenien molta set de la gran quantitat de quilòmetres recorreguts.

Segons paraules de l’emissari de la seua Majestat Melchor, els xiquets i xiquetes de Quart de les Valls, s’han portat molt bé durant tot l’any 2023, i s’han acostat a deixar les seues cartes relacionant el que desitgen. Després que les seues Majestats revisen totes les cartes, possiblement, algun regal no podrà ser entregat. Cadascun per unes circumstàncies diferents.

Dir que el termòmetre assenyalava una temperatura ambient fresqueta i la comissió amfitriona de les seues Majestats, com sempre, tots els detalls controlats, repartien xocolate calentet amb trossos de prim per a mullar.

A continuació poden veure un vídeo de com els emissaris de les seues Majestats reben les cartes de xiquets i xiquetes de Quart de les Valls.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí