Entrevista al capellà Francisco Llorens, «Puigdemont no ho sé, però Junqueras i companyia, si que poden haver-ho vist, són catòlics»

1
1806

El dia 21 de gener de 2018, el Papa Francisco estava fent una missa en el Perú, casualitats de la vida, el capellà Francisco estava fent una missa a Quartell. No va ser una missa habitual a Quartell, allí estaven les càmeres de la televisió espanyola per a transmetre-la a tota Espanya i, amb les noves tecnologies, a tot el món.

Segons paraules de Francisco Llorens, l’estadística diu que «més d’un milió i mig de persones veuen la missa dels diumenges en la 2». A açò cal afegir que ha rebut felicitacions de totes les parts del món.

A continuació podran escoltar l’entrevista realitzada, uns dies després de la missa, al capellà Francisco Llorens, on ens explica moltes coses interessants.

ENTREVISTA

1 Comentari:

  1. Enhorabona a Francisco Llorens, per la publicitat gratis que li ha donat al poble de Quartell, malgrat que a la Missa no anaren els polítics, segons ells perque l’Estat es laic, i n’hi ha que separar clarament l’Esglèsia i el poder públic.
    Lo dit gràcies Francisco perque vore Santa Anna en la tele nacional no te preu, i la ilusió de poder disfrutar d’este plaer en el poble de Quartell tampoc.
    Mil gràcies Sr. Retor.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí