El foc i el capellà Josep Martínez, en Sant Antoni 2018, beneeixen a Sagunt

0
958

L’Ajuntament de Sagunt col·labora en aquestes festes organitzades per les associacions Amics del Cavall i Diabòlica Morvedre. En aquesta edició la foguera tindrà encara major protagonisme pel seu desè aniversari.

En la vesprada del divendres es va realitzar una xocolata i es va iniciar el muntatge de la laboriosa foguera. En un descans del muntatge es van preparar uns calçots espectaculars. La foguera va ser ja en la matinada quan es va acabar de muntar.

El dissabte a la vesprada, els dimonis de molts llocs, van entrar en la plaça Major i, després dels seus rituals plens de foc purificador, es va pendre foc a l’enorme foguera.

El diumenge al matí es va fer una demostració de cavalls i, posteriorment, el capellà Josep Martínez va beneir a una gran quantitat d’animals, sobretot, gossos i cavalls. Com a anècdota dir que va passar un carro ple de xiquets i el capellà Josep Martínez, beneeix al cavall i després als xiquets, però un li diu, «que jo no estic batejat». Me pregunte, ara ho estarà?

ÀLBUM DE 156 FOTOS DELS DIVERSOS ACTES CELEBRATS EN LES FESTES DE SANT ANTONI – SAGUNT 2018

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí