ÈXIT ROTUND DE LA PRIMERA EDICIÓ D’“ESPORT A L’ESTIU” ORGANITZADA PER L’AJUNTAMENT DE FAURA

0
491

Més de 300 persones disfrutaren gratuïtament de les sessions de ioga, pilates, zumba i senderisme

La primera edició d’“Esport a l’Estiu” organitzat per l’Ajuntament de Faura ha aconseguit reunir a més de 300 persones en diverses activitats esportives i de benestar. Un programa que ha estat creat amb un doble objectiu: promoure l’activitat física també durant l’estiu i presentar les activitats que es desenvolupen al pavelló multiusos d’octubre a juny. “La nostra intenció és incentivar la població a mantindre un estil de vida actiu i saludable tot l’any”, ha explicat el regidor d’Esports, Sergio Mateo.

Classes de ioga, pilates, senderisme i una masterclass de zumba amb més de 130 participants, han conformat la programació d’aquesta primera edició, on han participat veïns i veïnes de totes les edats. “Aquesta era una altra de les característiques que volíem posar en valor amb el programa, que l’esport no té edat”, ha recalcat Mateo. “Mai és tard per a començar amb l’activitat física, simplement s’ha de trobar l’adequada per a cada situació personal”, ha puntualitzat.

Les activitats han aprofitat el bon oratge del mes de juliol i totes elles han tingut lloc a l’aire lliure, utilitzant espais com l’auditori de La Canaleta, zones de la piscina municipal i del poliesportiu.

Amb la col·laboració del Centre Excursionista La Vall de Segó, s’organitzaren tres eixides de senderisme, on els assistents pogueren explorar i conéixer zones com el Pic del Cuquello, Alt del Tabalet, el Cordal per les sendes del Portell i de l’Aljub Nou i la Catxola-Caseta del Retor.

El programa d’“Esport a l’estiu» és només una de les moltes activitats que es realitzen durant tot l’any des de l’Ajuntament de Faura per a promoure la salut i el benestar. En eixe sentit, cal destacar iniciatives com el Carnet Esportiu Municipal, amb el que la població pot gaudir d’activitats esportives gratuïtes de setembre a juny i accedir de manera gratuïta a la piscina a l’estiu.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí