JUNTS PER FAURA DEMANA AJUDES AL CAMP PER LES PÉRDUES OCASIONADES A CAUSA DE LA CLIMATOLOGIA

0
873

Comunicat de premsa de Junts per Faura

La coalició valencianista Junts per Faura ha presentat una moció al Ple de gener de l’Ajuntament en què demana ajudes per als llauradors valencians a causa de les pèrdues ocasionades pels forts temporals que ha patit aquesta campanya el camp valencià. La formació d’esquerres sol·licita que s’habilite una línia de crèdit que permeta que els excessos de collita, per falta d’arreplegar la taronja de l’arbre, tinguen un preu de retirada que el faça rendible.

Per altra banda, Junts per Faura també ha demanat la reducció de la barrera electoral del 5% per a accedir al Govern de les Corts Valencianes. En paraules del portaveu de la coalició “l’actual sistema presenta obstacles que ens allunyen de la proporcionalitat real i que, per tant, redueixen i fins i tot anul·len la possibilitat que sectors importants de la nostra societat estiguen representats en les institucions. Se’n beneficien els de sempre, que històricament han sigut aquells que s’han negat a eliminar aquestes antidemocràtiques barreres que –volem recordar-ho– sols existeixen al País Valencià”.

A més, la coalició formada per Esquerra Republicana i Compromís a Faura ha reiterat el seu rebuig a l’obertura del Pinyal en una moció que “insta a informar la Conselleria i l’Ajuntament de Sagunt de la ferma oposició del Consistori de Faura a l’obertura de la pedrera a les nostres muntanyes”.

Finalment, Junts per Faura també ha portat al Ple ordinari de gener, que se celebrarà el proper dilluns dia 30, dues mocions més. Una per a reclamar el dret a vot dels ciutadans majors de 16 anys i una altra per a impulsar l’ús de la bicicleta al poble.

Faura, 26 de gener de 2017

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí