La ciència serà present a l’escola d’estiu de Faura

0
1035
Una part de les monitores de l'Escola d'Estiu 2023

L’Ajuntament de Faura torna a posar en marxa aquesta iniciativa per a facilitar la conciliació durant les vacances escolars

Sota el títol “Un estiu de ciència”, els quasi 90 xiquets i xiquetes matriculats en l’Escola d’Estiu organitzada per l’Ajuntament de Faura gaudiran d’un mes de juliol ple d’experiments, tallers i xarrades relacionades amb aquest àmbit.

Del 3 al 28 de juliol, l’alumnat es divertirà durant quatre setmanes plenes de diversió on la ciència serà sempre la protagonista. Cadascuna d’aquestes setmanes girarà al voltant una temàtica concreta. Així, la primera d’elles portarà per títol “juguem amb la botànica”. Del 10 al 14 de juliol aprendran amb “el sistema solar”. “Experimentem” és el títol de la programació de la tercera setmana i, per últim, els xiquets i xiquetes aprendran amb les històries de protagonistes femenines, ja que les activitats giraran entorn a “Les dones en la ciència”. Per tal de desenvolupar eixa programació, l’Escola d’Estiu rebrà la visita de diversos experts i expertes.

Com des de fa més de 25 anys, l’Ajuntament de Faura continua dedicant esforços a aquesta iniciativa durant les vacances escolars del més menuts i menudes. “Volem, en la mesura de les nostres possibilitats, facilitar la conciliació i oferir una alternativa a les famílies per tal que els seus fills i filles passen un estiu divertit, amb activitats que milloren les seues relacions personals i potencien valors educatius que els ensenyen a ser més responsables amb els altres i amb l’entorn”, ha destacat l’alcaldessa Consol Duran.

L’Escola d’estiu s’oferirà a les instal·lacions del CEIP Sant Vicent Ferrer, de dilluns a divendres, i de 9 a 13 hores. L’hora d’entrada no serà estricta, ja que les portes del centre estaran obertes fins les 9:30 hores. A més, com ja és habitual, s’organitzaran eixides pels voltants i s’aprofitaran altres instal·lacions municipals a l’aire lliure, com la piscina o el parc de La Rodana.

També continua donant-se la possibilitat d’estar inscrit/a a l’Escola d’Estiu i als cursets de natació al mateix temps. El fet que les monitores i monitors de l’escola porten els xiquets i xiquetes a la piscina fa que moltes famílies opten per aquesta modalitat combinada.

Per informar de tota la programació setmanal o difondre avisos sobre el material que ha de dur l’alumnat per a confeccionar diferents manualitats es tornarà a habilitar un canal de Telegram, al qual els pares i mares podran accedir escanejant el codi Qr que es col·locarà a la porta del centre escolar. En eixe mateix canal, els progenitors podran traslladar els seus suggeriments o aportar idees per a incloure en la programació d’enguany. A més, s’enviaran avisos sobre el que cal que porten els xiquets al dia següent (com, per exemple, banyador, en el cas que vagen a la piscina o als xorros de La Rodana).

També estarà disponible el mòbil de l’Escola d’Estiu (623240271) per a qualsevol comunicat que els pares i mares vulguen fer arribar a la coordinadora del projecte.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí