La Diputació finalitza la nova glorieta a l’eixida de Quartell i la repavimentació de la travessia de la CV-321

0
882

•       El president, Toni Gaspar, destaca que l’objectiu d’aquestes actuacions és millorar les condicions de comoditat i seguretat viària tant per a vehicles com per a vianants

Divendres, 22/02/2019. La Diputació de València acaba de finalitzar les obres de repavimentació de la travessia de la CV-321 al seu pas per Quartell i la construcció d’una glorieta en l’eixida del municipi cap a Benavites. Aquestes actuacions, el pressupost conjunt de les quals supera els 100.000 euros, formen part d’un projecte més ampli de
millores funcionals a la comarca del Camp de Morvedre, dins del qual estan previstes també la repavimentació de la CV-320, en el polígon industrial de Sagunt, de l’accés a Barraix, a Estivella, i de la CV-314 entre els municipis de Sagunt, Quartell i Estivella.

El president de la Diputació, Toni Gaspar, qui va visitar aquest dijous Quartell al costat del diputat de Carreteres, Pablo Seguí, i l’alcalde del municipi, Pere Campos, va explicar que l’objectiu d’aquest tipus d’obres i de totes aquelles que s’impulsen des de l’àrea de Carreteres i Infraestructures és “millorar les condicions de comoditat i seguretat viària en la xarxa provincial i, especialment en aquelles vies en les quals, pel seu caràcter urbà, com és el cas de la travessia de la CV-321, han de compartir espai vehicles i vianants”.

Pel que respecta a la travessia, l’actuació ha aconseguit tot el traçat de la CV-321 a Quartell, des de la intersecció amb la CV-323 fins al límit amb el municipi de Benavites. En aquest tram s’ha renovat tot l’asfaltat, que es trobava bastant deteriorat, i s’han repintat les marques viàries, destacant visualment tant la mitjana interior com les interseccions i els passos de vianants. Així mateix, s’ha reposat la vorada montable i el paviment de llamborda tant de l’illot central com de les illetes de flectores de la glorieta situada en la intersecció amb la CV-323, i la repavimentació de part dels carrers de San Antonio, Avinguda de Benifairó i Avinguda de Benavites, totes elles a l’entorn de la travessia, a fi de dotar d’homogeneïtat a tot el tram.

La seguretat viària en aquesta travessia s’ha reforçat amb la construcció d’una glorieta de 20 metres de diàmetre exterior en l’eixida de la CV-321 cap a Benavites, en els voltants de la cooperativa hortofructícola. L’objectiu era ordenar la circulació en aquesta intersecció d’accés al municipi que compta amb una alta afluència de vehicles pesats, però també amb un trànsit per als vianants molt elevat a causa de la confluència amb una ruta cicloturista.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí