LA SOCIETAT JOVENTUT MUSICAL DE FAURA CELEBRA LA FESTA EN HONOR A SANTA CECILIA AMB EL SEU 140º ANIVERSARI D’HISTÒRIA

0
694

El cap de setmana passat, la Societat Joventut Musical de Faura ha celebrat els actes principals de tota la programació preparada per a honrar a Santa Cecilia, patrona dels músics.

Com en tots els anys, sempre és un dia molt emotiu, on nous músics inicien el seu nou projecte de vida cultural en la Societat Joventut Musical de Faura. També reconeixements al llarg camí recorregut al costat de la seua Societat Musical. Enguany 2018, en el seu 140º aniversari de la Societat, com més especial.

Tres nous músics formen part de la família musical: Francisco Badía, Oboè; Quino Aguilar, Fagot i Murielle Molina, Trombó de Vares. I dos components han complit 25 anys en la Societat Musical: Sergio Serra, Bombardi i Rosa Badía, com a banderera. Felicitar, d’una manera especial, als cinc músics protagonistes d’enguany i, agrair el compromís de tots els músics amb la SJMFaura.

«Paco no em puc resistir a donar-te una abraçada, sé que estàs molt content i envaït d’emoció per pertànyer com a músic a la SJMF i, lo més important, acompanyar a la teua filla. Per tots els anys que hem compartit el projecte de l’escola de música, cal que et felicite amb tot el meu sentiment, sé que era molt important per a tu».

PROGRAMACIÓ

A les 19:30 hores del dissabte, dia 24, la Societat Joventut Musical de Faura, amb els més de seixanta músics, va celebrar el concert interpretant-se obres de: Eduardo López, Derek Bourgeois, Kevin Houben, James Curnow i la peça més popular de Maurice Ravel, Bolero. Tota la programació ha sigut dirigida sota la batuta de José Beltrán Bisbal, director de la Societat Joventut Musical de Faura. En finalitzar el concert, sopar i ball.

El diumenge, dia 25, es va realitzar la festa religiosa, baixant-se la imatge de Santa Cecilia fins a l’església per a oferir-li, a les 13 hores, una missa en el seu honor. En la missa van col·laborar el grup de càmera i alumnes del cor de l’escola de música Joan Garcés Queralt. En finalitzar es va realitzar el clàssic dinar de germanor.

VEURE VÍDEO DE L’OBRA BOLERO, DE MAURICE RAVEL

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí