La parròquia de la Mare de Déu dels Àngels de Benavites beneïda per Enrique Benavent, nou arquebisbe de València

0
1324

Ja és oficial. Ahir dissabte, dia 10 de desembre de 2022, València té nou arquebisbe. Enrique Benavent ha pres aquest dissabte possessió del seu nou càrrec en una cerimònia presidida pel nunci del Papa a Espanya, Bernardito Auza. La cerimònia va donar principi quan la comitiva formada per més de 40 cardenals, arquebisbes i bisbes i desenes de sacerdots va eixir del Palau Episcopal cap a la Basílica de la Verge.

Tot això ha sigut l’oficial en la Basílica però, el dissabte dia 9 de desembre de 2022, un dia abans, va passar per la primera parròquia de la Diòcesi de València venint de Tortosa que és la de Benavites. Ho esperaven Bisbes auxiliars, el Vicari general, membres del consell episcopal, Capítol de la catedral, sacerdots, alcalde de Benavites, autoritats i consells pastorals de les Valls. A més del rector amfitrió Guillermo Carrasco. Sense oblidar de la gran quantitat de feligresos dels cinc pobles de les Valls i d’altres localitats que van omplir a vessar l’església.

L’últim moment de la cerimònia, l’Arquebisbe va escriure el següent text en el llibre de la parròquia «Done gràcies a Déu de moment de pregària per arribar a la Diòcesi com a nou Arquebisbe, el senyor beneïsca aquesta parròquia de la Mare de Déu dels Àngels de Benavites i també a totes les parròquies de la Diòcesi, perquè hui és la parròquia, d’alguna manera, que representa a totes les parròquies de la Diòcesi».

Després de finalitzar l’acte, en la plaça es va preparar un picotej on va haver-hi possibilitat de parlar i fer-se fotos amb el nou arquebisbe.

REPORTATGE DE L’ACTE

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí