La Societat Joventut Musical de Faura, obté el 1º premi en el 42 Certamen de la Diputació de València

0
2276

Després del gran esforç i dedicació de tots els músics, durant molts mesos, preparant la participació en el 42 Certamen de la Diputació de València, els fruits s’han aconseguit.

La Societat Joventut Musical de Faura, amb 328 punts, han aconseguit el primer premi en la primera secció. El primer premi amb esment d’honor ha sigut per a la societat de la Font de la Figuera amb 358 punts.

L’actuació de la Societat Joventut Musical de Faura, en el Palau de la Música, ha sigut espectacular, amb una important afinació i sonoritat. Els més de 80 músics han fet sonar el seu instrument a la perfecció.

L’esforç de tots els músics i junta directiva, ha sigut recompensat amb aquesta gran actuació i premi. S’ha treballat per a l’esment d’honor, però davant el resultat tan atapeït qualsevol cosa podia ocórrer. Cal estar contents per l’esforç realitzat, el nivell de la banda ha augmentat i, més en enguany, on la Societat celebra el seu 140º Aniversari.

ENHORABONA A TOTS

A continuació poden veure el vídeo de tota la cerimònia del Certamen, inclòs les actuacions de les bandes participants i lliurament de premis. Per a anar directament a l’actuació de la Societat Joventut Musical de Faura, vagen al minut 26 del vídeo.

 

 

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí