Manel Marco, regidor d’EUPV de Quart de les Valls «Amb reunions periòdiques de govern, tal com venim demanant, és la manera d’anticipar-se als problemes»

0
1531

ESQUERRA UNIDA DEIXA L’EQUIP DE GOVERN DE QUART DE LES VALLS I PASSA A L’OPOSICIÓ

Les eleccions municipals de 2015 van generar uns resultats electorals al nostre poble positius, mostra de la confiança i el treball d’anys anteriors, i ens van donar un recolzament de 159 vots a la candidatura d’Esquerra Unida, suposant un 22,14% del total de vots, que foren en total 725, un 83% del cens electoral. Aquest resultat va generar una nova relació de forces, amb dos regidors d’Esquerra Unida, que es sumaven als 4 regidors obtinguts pel PSOE i els 3 regidors obtinguts pel Partit Popular. Amb aquesta distribució de forces es va signar un acord per a formar un equip de govern amb el PSOE i des d’Esquerra Unida vam assumir les regidories d’Ocupació i Participació Ciutadana.

De forma immediata vam començar a treballar de forma integral, responsable i intensa, moltes voltes de forma poc visible, però sempre des de la serietat i el compromís amb un projecte, malgrat les diferències ideològiques.

ENTREVISTA A JOVI BERCHI I MANEL MARCO, REGIDORS D’EUPV, DE QUART DE LES VALLS

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí