«La Voz Joven» de l’IES Vall de Segó parla al voltant de trencar mites sobre les drogues

0
594

Benvinguts a “La Voz Joven”, 20 minuts d’actualitat i reflexió de la mà de joves que volen expressar el que pensen! Esteu preparats?

Un dia més esten ací, per contar-nos cosetes! Avui, Pablo i Cristina, professora, estan acompanyats per Andreu, Josep, Isaac i Nerea que us parlaran sobre un tema de gran interès entre la joventut com són les DROGUES, i ens indicaran què hi ha de cert en algunes afirmacions que s’escolten a peu de carrer.

Però, en primer lloc, saber quina és la percepció sobre el món de les drogues:

  1. Quin tipus de drogues tenen els adolescents al seu abast? O quines veieu més prop vostre i són més fàcil poder-les aconseguir?

2. Però, és cert tot el que s’escolta? DESMENTEIXEN HUIT MITES.

Així, després d’escoltar aquestes evidències, cal més informació sobre les drogues, no?

Per aquest motiu, es realitzen unes reflexions o donen uns consells al nostre públic més jove. Què creieu que us haguera agradat saber o que us hagueren contat realment sobre les drogues i que ara heu descobert vosaltres? COMENTEN HUIT CONSELLS.

Us esperem després de Nadals al pròxim podcast, gràcies per estar un dia més a l’altre costat! Bon Nadal i bones festes. I com sempre, moltes gràcies a l’IES La Vall de Segó i la Ràdio Vall de Segó per deixar-nos aquest espai per poder expressar-nos!

Podcast – Per a escoltar en el mòbil, tocar el text: Reproduir en Navegador

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí