L’AJUNTAMENT DE FAURA DESTINA 5.000 EUROS A PROMOCIONAR EL COMERÇ LOCAL DURANT EL NADAL

0
357

Les diverses iniciatives contemplen concursos a les xarxes socials i la segona edició del catàleg “M’ho demane”

Amb l’objectiu de continuar promoguent les compres de proximitat, l’Ajuntament de Faura ha tornat a posar en marxa la tradicional campanya de comerç local durant l’època nadalenca. Sense deixar de banda la creativitat i la innovació que cada any tracta de mantindre en cadascuna de les seues iniciatives, en aquesta ocasió, el consistori ha volgut augmentar el seu suport al xicotet comerç incrementant fins als 5.000 euros la partida destinada a aquest apartat.

Entre les activitats que formen part d’aquesta campanya destaca per antiguitat el concurs d’aparadors nadalencs, que arriba a la seua dècima edició, i amb què, a més de crear un ambient nadalenc i festiu al poble, es tracta de dinamitzar i posar en valor el comerç de proximitat. Enguany, els tres aparadors premiats amb 200, 150 i 100 euros han estat Òptica Espejuelos, Papereria Sant Roc i Floristeria Sonya. Un jurat independent ha valorat la creativitat, la innovació, l’originalitat, la il·luminació i la integració amb el gènere del comerç per adoptar la seua decisió, que enguany ha estat molt renyida.

D’altra banda i continuant amb el mateix objectiu de promoure el comerç local, donar-los visibilitat, suport i d’ajudar a publicitar els seus productes, l’Ajuntament ha ampliat els concursos dirigits a la seua ciutadania. Així, enguany, a l’habitual concurs de Facebook, s’ha afegit un altre a Instagram. Ambdós busquen la interacció dels internautes, que clicant en la foto de l’aparador que més els agrade entraran en el sorteig d’un dels 8 vals de compra de 50 euros per a gastar en el comerç dels locals participants fins al 5 de gener de 2022.

TORNA EL CATÀLEG “M’HO DEMANE”

Després de l’apoteòsic èxit de l’original campanya “M’ho demane” que l’Ajuntament de Faura va posar en marxa l’any passat, torna aquest peculiar catàleg de Reis. En ell, els comerços participants promocionen alguns dels seus productes i serveis per valor de 20 euros per tal que la ciutadania marque els que voldrien com a regal de Reis. Una vegada depositada la carta a l’urna que habilitarà l’Ajuntament, acompanyada d’un tiquet de compra en algun dels comerços participants en la campanya a partir del 20 de desembre, es procedirà al sorteig que servirà per a seleccionar 45 d’aquestes cartes. Totes elles aconseguiran tots els premis demanats. El catàleg estarà disponible a les xarxes, a la pàgina web i a l’ajuntament. Una manera més d’incentivar i ajudar al comerç local.

 23 de desembre de 2021

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí