FAURA, PRIMER MUNICIPI DE EL CAMP DE MORVEDRE EN IMPLEMENTAR L’ECONOMIA CIRCULAR AMB TAPS DE PLÀSTICS

0
444

L’Ajuntament ha instal·lat dos contenidors que facilitaran la recollida d’aquestes peces que serviran per a crear mobiliari urbà

L’economia circular, aquella que es basa en la reutilització de materials i productes existents durant el major període de temps possible, està més a prop de convertir-se en realitat en Faura. Donant un pas en el seu objectiu de convertir al municipi en un territori cada vegada més sostenible, l’Ajuntament ha ubicat dos contenidors que serviran per a la recollida de taps de plàstics, que seran transformats posteriorment en mobiliari urbà.

Els contenidors són fàcilment identificats, ja que tenen forma de cor i estan realitzats en metall verd. Un d’ells s’ha col·locat a la part alta del poble, front a l’entrada del CEIP Sant Vicent Ferrer (que ha estat traslladat temporalment per obres), entre el poliesportiu i el pavelló multiusos, buscant la col·laboració i implicació dels més menuts del poble i de la comunitat educativa, i l’altre, en la plaça Mestre Enric Garcés, al costat del local de la Policia Local, punt neuràlgic del poble, ja que es troba l’ajuntament.

D’aquesta manera, Faura es convertirà en el primer municipi de El Camp de Morvedre que implemente l’economia circular, contribuint a la reducció de residus i col·laborant en la cura del medi ambient.

L’ÚLTIMA DE DIVERSES INICIATIVES SOSTENIBLES

La iniciativa es posa en marxa posteriorment a la seua aprovació al Ple del passat mes de setembre i poc temps després que hagen finalitzat les jornades informatives i formatives per al veïnat destinades a crear una Comunitat Energètica Local que promoga l’autoconsum elèctric.

22 de desembre de 2021

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí