L’AJUNTAMENT DE FAURA CREA QUATRE ESTENDARDS IL•LUSTRATS AMB MOTIUS SIMBÒLICS DE LES FESTES D’AGOST

0
725

La Corporació pretén que el poble lluïsca d’una manera especial malgrat la suspensió de les celebracions festives a causa del coronavirus

Des del dia 8 d’agost, els veïns i veïnes de Faura podran adquirir en alguns dels comerços del poble els quatre estendards que l’Ajuntament ha realitzat en record de les seues Festes d’Agost que, enguany i a causa de la crisi del coronavirus, han hagut de ser suspeses. El disseny mostra imatges al•legòriques de les festes: la dansa, la música, Santa Bàrbara i el bou.

L’objectiu és que el municipi continue oferint una imatge festiva, en record del que hagueren estat aquestos dies, amb els balcons engalanats, com és habitual en les festes assenyalades. Per a la confecció de les ensenyes, a més de dissenyar unes il•lustracions centrals molt actuals, s’ha utilitzat com a font d’inspiració el tapís de les antigues cadires del poble que es conserven a l’ajuntament, que s’han representat recreant diversos fons adasmacats i florals. D’aquesta manera, passat i present s’han unificat en una creació singular i atemporal que servirà per a vestir el poble de festa qualsevol altre any en el futur.

Els interessats podran comprar, per 15 euros cadascun, els estendards que estaran a la venda a «Ca Manolet», «Floristeria Sonya», «Administració de loteries Sants Joans» i «Restaurant El Celler». Durant l’estat d’alarma i el confinament, les finestres i balcons es convertiren en protagonistes del poble, manifestant la resistència i esperança en el futur. Ara, eixos mateixos balcons ens recordaran amb els estendards que Faura no ha perdut el seu esperit fester, sinó que espera a temps millors per a celebrar el que enguany l’Ajuntament s’ha vist obligat a suspendre.

7 d’agost de 2020

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí