L’AJUNTAMENT DE FAURA SOL·LICITA A CONSELLERIA LA DELEGACIÓ DE COMPETÈNCIES PER CONSTRUIR UN CENTRE DE DIA

0
662

L’obra està inclosa dins del Pla Convivint 2021-2025 de la Generalitat

L’Ajuntament de Faura ha aprovat per unanimitat durant el Ple de setembre sol·licitar a la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, la delegació de competències per a la creació d’un Centre de Dia de nova construcció, a través de l’adhesió al Pla Convivint 2021-2025.

El municipi va ser inclòs en aquest Pla d’Infraestructures de Serveis Socials de la Generalitat, en la modalitat d’Infraestructures noves per a Persones Majors Dependents amb un Centre de Dia.

Aquest Pla garantix uns servicis de proximitat amb l’impuls de noves construccions, residències més xicotetes, la implantació de mòduls convivencials, l’habilitació d’espais intergeneracionals o el disseny de centres amb perspectiva d’accessibilitat universal i de gènere en la Comunitat Valenciana i que arreplega diferents tipus d’infraestructures noves, per a Persones Majors Dependents, per a Persones amb Diversitat Funcional, per a Persones amb Malaltia Mental, per a la Infància i l’Adolescència, per a la Lluita contra la Violència Masclista i el Programa de Millora per a Centres Públics.

PUAM DE FAURA

En un altre punt de l’ordre del dia, s’ha portat al Ple el Pla Urbà d’Actuació Municipal (PUAM) de Faura. Un document que ha servit per obrir un procés participatiu, on tot el veïnat ha pogut fer les seues aportacions per ajudar a identificar els principals problemes o reptes als quals ha de fer front Faura per a assolir els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

A nivell local, els ODS constitueixen una oportunitat històrica per aprofitar el que poden fer els pobles i les ciutats com a impulsors del desenvolupament sostenible i el PUAM – Faura és el document que recollirà l’actuació municipal de Faura per contribuir a assolir aquestos ODS´s.

El Pla ha estat aprovat per unanimitat.

PRORROGA CONVENI AMB L’EPSAR

L’últim punt de la part resolutiva de la sessió ha estat una proposta d’urgència per a prorrogar el conveni que manté l’Ajuntament de Faura amb l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals (EPSAR) de la Comunitat Valenciana.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí