L’àlbum de solidaritat cap al poble ucraïnés recapta 827 €

0
607

Com el cap d’Ángels Sanchis no pot parar i ja portava uns cursos donant-li la volta a crear un àlbum de cromos que servisca per a reivindicar la figura de la dona i, al mateix temps, per a jugar i aprendre l’idioma, en aquest cas l’anglés. I, com les coses bones han d’ocórrer, li va arribar la companyia que necessitava per a crear la seua il·lusió, Erika.

Els alumnes solen portar en les seues motxilles cromos de futbolistes masculins, doncs bé, Ángels i Erika varen crear un àlbum i cromos amb les cent millors dones futbolistes del món. L’acceptació entre els alumnes ha sigut tot un èxit, aprenen anglés jugant.

Ja en plena temporada de Champions Invisible amb els cromos, arriba la invasió d’Ucraïna per Rússia. Refugiats ucraïnesos per tots els llocs d’Europa i actuals residents a Ucraïna, estan necessitats de productes de primera necessitat com a aliments i estris. Doncs bé, el que al principi era un joc per a aprendre, s’ha transformat en un àlbum de solidaritat cap al poble ucraïnés. Molta gent vol col·laborar i està anant a l’Acadèmia d’anglés d’Ángels per a agafar el seu àlbum. Ara, l’èxit ha depassat totes les expectatives.

A tot això, afegir que les veïnes de Faura Concha i Pau de l’acadèmia «El Repàs», han editat una espècie de vocabulari amb dibuixos. Cada dibuix té el seu significat en tres idiomes: castellà, anglés i ucraïnés. Ha tingut molt bon acolliment aquesta iniciativa, no sols per als veïns ucraïnesos que es troben entre nosaltres, també per a altres llocs així com als quals segueixen a Ucraïna, els serveix per a aprendre les paraules més bàsiques.

A continuació poden veure i escoltar a Ala, presidenta de l’associació Help Ucrina, on ha recollit els 827 € de solidaritat. A Renata, ucraïnesa que viu a Quartell. Així com a tots els que han participat en aquesta bona causa de solidaritat cap al poble ucraïnés.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí