L’arquebisbat de València nomena el capellà Guillermo Carrasco Fernández, com a rector de la parròquia Sants Joans de Puçol

0
2658

CARRASCO FERNÁNDEZ, Rnd. Sr. Guillermo. És nomenat rector de la parròquia dels Sants Joans de Puçol i cessa de rector de les parròquies de La nostra Senyora dels Àngels de Benavites, de San Miguel Arcàngel de Quart de les Valls, de Santa Ana de Quartell, de Sant Gil Abad de Benifairó de les Valls, i dels Sants Joans de Faura.

El mes d’octubre de l’any 2015, Guillermo Carrasco Fernández va ser nomenat rector de les esglésies de les localitats Benifairó de les Valls i de Faura. Arribava de la localitat d’Alberic, després d’estar 3 anys en aquesta població.

Posteriorment, el mes de juliol de l’any 2018, l’arquebisbat li va nomenar rector titular de les parròquies de les localitats de Quartell, Quart de les Valls i Benavites. Passant així, a ser rector titular de les cinc parròquies, de les cinc localitats de les Valls.

Hui, dia 12 de juliol de 2023, Guillermo Carrasco Fernández, ha rebut de l’arquebisbe el nomenament com a nou rector de la parròquia Els Sants Joans, de la localitat de Puçol.

Guillermo Carrasco ha estat entre nosaltres huit anys i, ara, el recent arquebisbe de València Enrique Benavent, fent una reestructuració, ha pres la decisió que necessita a Guillermo Carrasco en una altra parròquia. Esperem que el seu nou destí, li signifique continuar amb la il·lusió d’impartir l’evangeli i la fe com fins hui. Segur que els cristians dels pobles de les Valls, sentiran la seua marxa.

Fa algun temps, em comentava que li agradaria jubilar-se de capellà entre nosaltres però, també és veritat, com també ell diu «els capellans estem de pas». Guillermo Carrasco estarà entre nosaltres fins al mes d’octubre, encara podrà gaudir de totes les festes religioses dels cinc pobles, i d’algun bou, que també li agraden.

El nou reverend serà Joaquín Sarrión García. Que cessa de rector de les parròquies de María Madre de l’Església de Llíria, de La nostra Senyora del Rosari d’Olocau i de Santíssim Crist de les Mercès de Marines.

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí