L’ASSOCIACIÓ «EL MOLÍ», DE QUART DE LES VALLS, ES RENOVA I PREPARARÀ NOVES ACTIVITATS PER LO QUE QUEDA D’ANY

0
940

L’Associació Memòria Històrica Quart de les Valls «El Molí», va celebrar el passat dimecres l’Assemblea Ordinària on es va acordar la ruta a seguir i es va renovar la nova junta per als pròxims dos anys.

Malgrat els inconvenients que es tindrà en matèria de suport institucional a la Memòria Democràtica amb el nou govern de dreta i de la ultradreta del Partit Popular i VOX al capdavant de la Generalitat, l’Associació «El Molí», continuarà amb la labor memorialista amb activitats, reconeixements, obres de teatre, conferències, exposicions o presentacions de nous llibres com el que s’està editant per a el mes vinent d’octubre, «El Moviment Cultural a La Vall de Segó i la seua evolució»; de l’autor Sergi Arrando.

La junta de l’entitat també ha sigut renovada, ocupant la presidència Dolores Berzosa Picazo, membre actiu de l’Associació i neta del jornaler i militant de la CNT, Juan Picazo Iniesta, afusellat durant la repressió franquista.

Qui fins ara a ocupat la presidència Jose Sevillà, va ser elegit regidor socialista en les passades eleccions i entre altres competències tindrà al seu càrrec la regidoria de Memòria Democratica.

Tant des de l’ajuntament com des de l’Associació, es cooperarà conjuntament per a poder continuar traient projectes memorialistes i posar en valor el llegat democràtic del nostre passat en pro del nostre futur.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí