L’Associació Memòria Històrica Quart de les Valls «El Molí», presentarà el seu sisé llibre: «A cau d’orella. Memòria i resistència de dones a La Vall de Segó»

0
257

L’Associació Memòria Històrica Quart de les Valls «El Molí», presentarà el seu sisé llibre: «A cau d’orella. Memòria i resistència de dones a La Vall de Segó», de l’autora Blanca Rumeu, el diumenge 24 de març, a les 11.30h, a l’Auditori Municipal de Quart de les Valls.

Per a l’edició d’este llibre, ha sigut imprescindible la col·laboració de l’ajuntament de Benifairó de les Valls, Faura, Quartell i Quart. A excepció de l’Ajuntament de Benavites, tots els consistoris han volgut mostrar el seu suport en este nou llibre, en el qual deu veïnes de Les Valls, dos de cada poble, compten les seues difícils experiències com a dones durant els anys del franquisme.

L’Associació memorialista «El Molí» agraïx als consistoris la seua implicació en el projecte, més encara, en estos moments, en els quals l’ajuda en matèria de difusió de la memòria democràtica ha desaparegut en el canvi de govern de la Generalitat.

Des de l’Associació creuen que és de vital importància que les experiències d’estes deu dones siguen conegudes, per la qual cosa, s’obrin a col·laborar, si arriba el cas, en els diferents ajuntaments, per a presentar el llibre en els seus respectius pobles i fer arribar gratuïtament els exemplars a tots els interessats i sobretot interessades.

Esta presentació serà l’última activitat emmarcada dins de les jornades que l’Ajuntament de Quart de les Valls i la Regidoria d’Igualtat ha organitzat en commemoració del 8 de març, dia Internacional de la Dona Treballadora.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí