L’ATLÈTIC QUART FEMENÍ LÍDER I EL MASCULÍ INTRACTABLE

0
456

L’Almenara va dominar la primera part clarament, fallant 5 ocasions clarisimes, dos pals en varies jugades i dues de espentarla, veure-ho per a creure-ho. Sols vam poder fer el 0-1. Ell locals apenes van aplegar, però en una jugada aillada l’àrbitre va xiular un penalty per mans, que va ser l’1-1. Arriba el descans amb la incredulitat del resultat, era partit per a 1-3 mínim. La segona part va canviar, els locals eixiren mes arrere i buscant la contra. Van tindre un pal i varies ocasions molt bones, fins que van conseguir fer el 2-1. En els últims vint minuts, amb dos jugadors més, l’Almenara va despertar i apretaren fins al final, però només van poder fer l’empat a dos gols. L’Almenara està donant bones sensacions, però no estan tenint encert de cara al gol, per això està l’equip on està. Encara que partits com aquest, s’han de guanyar.

El Faura juvenil segueix la seua ratxa victoriosa, aquesta vegada en el camp del Rocafort. Prompte es va posar per davant en el marcador, arribant al descans amb un gran joc i un clar resultat de 0-2 gols. Iniciada la segona part, torna a marcar els de Faura, col·locant un marcador de 0-3, que podia presumir per a la tranquil·litat dels visitants. Res més lluny de la realitat, marquen els locals el 1-3. L’arbitratge es complica amb targetes per als visitants i els locals marquen el 2-3 i a patir toca. Els juvenils del Faura van poder aguantar, amb un jugador menys, el marcador, aconseguint una victòria merescuda.

L’Atlètic Quart femení, dues jornades, dues victòries i líders en solitari amb sis punts. Important victòria en el camp del Villar per 1-2 gols. Prompte es van posar per davant en el marcador i al final de la primera part van empatar les locals. Quan el resultat final semblava morir en l’empat, en el minut 85, les visitants sentencien el partit.

L’Atlètic Quart masculí, en l’inici de temporada, res a veure amb la passada. La lliga és molt llarga, però cinquens amb 11 punts a dos del líder. En les dues últimes jornades ha vençut als dos màxims favorits per a guanyar el campionat. En aquesta jornada, 0-1 en el camp de l’Onda. Gran actuació de l’equip com a bloc sòlid, deixant la seua porteria a zero. Tot l’equip impecable, des del porter Beri, passant per totes les línies fins a arribar a Borja, i gol 0-1. El partit ha sigut difícil, com tots que seran, però la gràcia radica ací, saber patir i saber guanyar.

Els tertulians, a més dels habituals, han assistit a la tertúlia: David Sola i Aitor Alcover, jugadors del Quart.

Per a escoltar l’entrevista en el mòbil sense problemes, tocar on diu: Reproducir en navegador.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí