L’Atlètic Quart, probablement, jugarà la pròxima temporada com a local en La Vall d’Uixó 

0
975

En l’última tertúlia El Corner abans de la vacances, hem rebut a Orlando Ayala, directiu del CF Atlètic Quart de les Valls, perquè ens compte de l’actualitat del club.

Abans de parlar del Quart amb Orlando, la tertúlia El Corner li ha desitjat a Juanfran Ruitort molts ànims i força davant el greu contratemps que ha patit, la qual cosa li ha provocat estar ingressat a l’hospital a l’espera de la seua recuperació.

Dit això, dir que l’Atlètic Quart està duent a terme una autèntica revolució en el seu projecte esportiu, així com en la plantilla. L’Acadèmia IDA, escola de futbolistes, s’ha fet càrrec de la parcel·la esportiva, sempre amb el beneplàcit final de la junta directiva, per a buscar els jugadors que consideren necessaris per a confeccionar la plantilla. El propòsit establit és, que en dues o tres temporades, pujar l’equip a la primera categoria regional preferent. Per a la pròxima temporada s’estan fitxant jugadors contrastats que ja coneixen la categoria de primera regional. Només s’han renovat a sis jugadors de la passada temporada. Una vegada s’aconseguisca l’ascens a la preferent, la intenció seria confeccionar una plantilla amb els jugadors de la mateixa Acadèmia.

George, de nacionalitat anglesa, serà el nou entrenador per a la pròxima temporada. També fitxat per l’Acadèmia.

El tema del camp de futbol de Quart s’ha tractat extensament, de moment no hi ha camp i s’haurà de jugar com a local en el José Mangriñan, camp de futbol situat en la localitat de La Vall d’Uixó.

Millor escolten les paraules d’Orlando, on ens detalla de la missió de l’Acadèmia en el club i dels fitxatges de jugadors, tambè de la situació del camp amb l’Ajuntament de Quart.

TERTÚLIA EN VÍDEO

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí