Les calderes de Sant Pau de Benavites estrenen capellà per a la seua benedicció

0
894

Gran dia per a Benavites. Diumenge passat, dia 28 de gener, van tindre lloc les més que clàssiques calderes de Sant Pau de Benavites. El mestre Javier Palasí, adjuntat pel seu nebot i tota una colla de peladors de creïlles, sense oblidar-se de la cap del beuratge misteriós, es van encarregar de fer-nos delectar d’11 calderes, continuant batent rècords, amb més de 1.800 racions.

No sols anaven per les seues racións veïns de Benavites, també dels altres pobles de les Valls, així com de la resta d’Espanya, es van acostar amb la seua cassola. Alguns, a les 9 hores del matí, per a ser els primers.

Enguany les calderes han sigut beneïdes pel nou capellà que ha arribat a les Valls, Joaquín Sarrión. No van estranyar res, estaven espectaculars.

A continuació poden veure un vídeo que resumeix tota la festa de germanor que genera la caldera. Des de l’inici de pelar creïlles, fins a arribar a la taula d’una família amb convidats. Jo també vaig poder gaudir de la caldera amb la família i amics d’Alicia.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí