Les muntanyes de la Vall de Segó, en perill de morir?

1
482

Finestra-Rey

Foc-4Antes del Foc Foc-5

 Després de passar el foc

El dia 13, el dilluns anterior, el Pic del Corb, es va calar de foc. El Pic del Corb, forma part de les nostres muntanyes, del nostre patrimoni natural. Van ser, bàsicament, matolls però, sempre tràgic. Un possible accident.

Avui divendres, dia 17, a pocs metres del Pic del Corb, concretament en el barranc del Caricó. Allà per les 7 de la matinada, es veuen unes flames de foc. Una altra vegada s’estava cremant la nostra muntanya. Aquesta vegada, no eren només matolls, també pins. A aquestes hores sembla controlat.

Només han passat 4 dies de l’anterior incendi. La distància entre ells, pocs metres. Casualitats, que creeu?

En l’incendi del Pic del Corb, es va dir que no va ser intencionat. Ara, què es va a dir? Que és un piròman solt. Que són interessos comercials. Que…

La realitat és la que és. A algú li interessa que les nostres muntanyes acaben morint. En el segon intent, s’ha fet més dany. Podria arribar un tercer foc? Existeix una dita que diu: A la tercera va la vençuda.

Us imagineu que les nostres muntanyes estiguen negres? Us imagineu que estiguen negres, més de 50 anys, si passen mès coses rares, no sé quants anys serán.

1 Comentari:

  1. És una lastima Énric……….tenim molta faina per davant. Per à mi, és tot un problem d’educació……….dels pares, primer, i del govern en segona instància…………..i tot i això, sempre trobarem casso aïllats…………….Hi ha que estudiar-ho molt bé………i damunt, la legislació actual no afavoreix gens ni mica.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí