Manuel Ninot, advocat «Quan hi ha una crisi matrimonial no és sobtada, ja ve de temps»

0
990

Ràdio Vall de Segó, inicia un nou programa denominat TERTÚLIA LEGAL, en el qual es tractarà sobre temes actuals que ens repercuteixen a nosaltres, a la nostra societat en el dia a dia. Manuel Ninot, advocat i del poble de Faura, inicia el programa amb el tema que ens apareix tots els estius. Les estadístiques diuen que els divorcis superen la mitjana de la resta de l’any.

Les vacances és un dels períodes de l’any més esperats, en el qual moltes parelles aprofiten per a fer algun viatge o descans. No obstant això, la volta de les vacances representa l’època d’amb major taxa de separacions i divorcis de tot l’any.

Sovint, els problemes de parella tenen poc que veure amb factors externs, i en arribar el període de vacances i passar tot el temps junts, els problemes apareixen amb major freqüència que durant de la resta de l’any.

El període de vacances, allunya de l’estrés diari, però constitueix en si mateix un esdeveniment estressant. Davant aquesta situació, les parelles sòlides, eixiran més reforçades, però les que presenten problemes de fons s’enfrontaran a una situació de risc per a la continuïtat de la relació.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí