MÉS DE MIG POBLE DE QUART EN EL SOPAR POPULAR

0
900

Arribe a les instal·lacions esportives de Quart per a assistir al sopar popular. Tot preparat estava amb més de quatre-centes cadires col·locades en les seues taules corresponents i ordenades per nom de registre. El frontó recentment pintat, amb unes lletres ben grans, indicant «Ajuntament Quart de les Valls», estava esperant la seua estrena, no de joc de pilota, sí de concurs de truites.

Els veïns de Quart, més de la meitat del poble, van assistir al sopar popular de les festes 2019. Cada veí, cada grup d’amics, cada família, tots compartint una nit de germanor, amb una molt bona temperatura, primer amb el concurs de truites de creïlles, per cert, si a Quart heu de concursar en qualsevol especialitat, primer pregunteu si es presenta la seua veïna Silvia Ruiz, si es així, no val la pena seguir en l’obstinació. Estava bona, la vaig provar. Va seguir la nit amb entrepans, coques de totes classes,…

En finalitzar els menjars de la taula, es va iniciar el clàssic bingo. Silenci absolut en aqueix moment, la pela és la pela. Només alguna exclamació s’escoltava cagant-se en… I, per a finalitzar, un monòleg va fer traure els somriures als assistents que no els havia tocat ni línia, ni bingo, ni res.

Agrair-li a Elvira Barrera i els seus amics, que em van fer provar de les seues especialitats casolanes, per cert, espectacular la coca de mel.

A continuació, poden veure un xicotet vídeo de la magnífica nit.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí