Obri la Font de Quart i l’arbratge local és protegit

0
1112

Després d’una llarga quarantena, més o menys, el mateix temps que ens dura la pandèmia, dos anys, ha romàs la font de Quart tancada al públic en general. Doncs bé, hui dia 10 d’abril, ha pogut ser visitada per veïns, així com de famílies dels pobles confrontants amb les seues bosses plenes de xulles per a torrar.

La font està oberta, però no curada. Continuen apreciant-se les ferides realitzades per caigudes de pins. Esperem que prompte es puguen curar i cicatritzar.

El protocol de tot l’acte ha iniciat amb unes paraules de Néstor Albert, alcalde de Quart de les Valls, al peu de la garrofera de més de 200 anys situada en l’exterior de la font, per l’aprovació en l’últim ple de l’Ajuntament una ordenança per a protegir l’arbratge local amb la col·laboració de l’associació ARVASE.

A continuació s’ha passat a l’interior de la font i, al seu jardí central, s’ha gaudit d’un concert interpretat per un violí i violoncel, amb arranjaments d’obres conegudes per tots. Després de tant de temps de repòs i tranquil·litat que ha viscut l’arbratge de la font, han tingut el millor despertar possible amb la música de corda i, al fons, amb el cant de les granotes.

A continuació poden veure un vídeo com a resum de l’acte.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí