Paella urbana en el bou del Raval de Faura, el cuiner de Benifairó

0
2075

Arriben les 12 hores del migdia d’avui dia 18, el carrer Canaleta i el carrer Massiac, replets de cotxes aparcats estaven. El temps encapotat amb risc d’alguna gota de pluja es podria prevenir. També corria un lleuger vent humit pels carrers de Faura. Doncs bé, arriba Paco “el lechero” a la cantonada dels dos carrers esmentats, carregat amb una bombona de gas, amb un paeller enganxat a la mateixa, amb la clara intenció de cuinar una paella.

Paco, què vas de càmping? -Vaig a fer una paella, em respon. –El que em molestarà és el vent, em diu. Si vols la pots fer en el corral de la meua casa! –Gràcies Rey, la faré en el carrer.

Paco, ple de recursos, entre cotxe i cotxe, agafa una tanca de les festes, li col·loca per damunt una tovallola per a tapar el vent. Al seu costat una taula de càmping amb tots els ingredients per a la paella, la bombona de gas amb el seu paeller i la seua cadira de plàstic roja de càmping i inicia la seua important missió, que no és una altra, que preparar una paella per a tres famílies i els seus respectius fills.

La paella va quedar especial, només un detall que no va tenir controlat Paco, les verdures van quedar a un costat de la paella, no estaven repartides. Contínuament, amb la paleta les repartia, però el vent regolfaba en la paret dreta de la paella i espentava les verdures cap a l’esquerra. Al final no va haver-hi manera, es va donar per vençut i totes en la part esquerra.

Aclariment: El de la part esquerra o dreta, simplement va ser per la visió des d’on tenia la cadira de càmping roja Paco, si l’haguera canviat de lloc, el resultat haguera sigut al contrari.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí