Pòdcast de la novel·la «El Cuento de la Criada» llibre de Margaret Atwood

0
234

La finestra de Regals Literaris torna a obrir un nou llibre per mitjà d’un pòdcast, que ha sigut creat en el Club de Lectura de la Biblioteca de Benifairó de les Valls. Està previst que, una vegada al mes, els pertanyents al club tindran un llibre entre les seues mans per a després expressar les seues opinions per mitjà d’una tertúlia, així com d’un pòdcast.

A continuació poden escoltar el podcast de la novel·la «El Cuento de la Criada» llibre de Margaret Atwood.

Sinopsi de EL CUENTO DE LA CRIADA

Emparant-se en la coartada del terrorisme, uns polítics teócrates es fan amb el poder i, com a primera mesura, suprimeixen la llibertat de premsa i els drets de les dones. Aquesta trama, inquietant i fosca, que bé podria trobar-se en qualsevol obra actual, pertany en realitat a aquesta novel·la escrita per Margaret Atwood a principis dels huitanta, en la qual la famosa autora canadenca va anticipar amb cridanera premonició una amenaça latent en el món de hui.

En la República de Gilead, el cos de Defred només serveix per a procrear, tal com imposen les ferrees normes establides per la dictadura puritana que domina el país. Si Defred es rebel·la -o si, acceptant col·laborar a contracor, no és capaç de concebre- li espera la mort en execució pública o el desterrament a unes Colònies en les quals sucumbirà a la pol·lució dels residus tòxics. Així, el règim controla amb mà de ferro fins als més ínfims detalls de la vida de les dones: la seua alimentació, la seua indumentària, fins i tot la seua activitat sexual. Però ningú, ni tan sols un govern despòtic parapetat després del suposat mandat d’un déu totpoderós, pot governar el pensament d’una persona. I molt menys el seu desig.

PÒDCAST-ÁUDIO

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí