PRESENTACIÓ DE LA NOVA CANDIDATURA DE JUNTS PER FAURA

0
1037

Comunicat Junts per Faura

Dissabte que ve, 4 de maig, a les 18 hores, presentació de la candidatura Junts per Faura, en el Excorxador Municipal de Faura.

PRESENTEM LA NOVA CANDIDATURA DE JUNTS PER FAURA

Ja ens coneixes, som els teus veïns i també coneixes la nostra trajectòria política a l’Ajuntament. Al llarg de les dos anteriors legislatures hem encapçalat moltes iniciatives, hem presentat infinitat de mocions i propostes i, sobretot, hem bregat per traslladar les inquietuds i les idees de tots els faurers a les institucions.

Pel camí hem aprés molt, també hem patit i hem anat madurant com a persones i com a formació política. Amb cada pas hem sumat idees, opinions i models, convergint en un sol projecte: Faura i la seua gent.

Creiem que és hora que el model de democràcia oberta, participativa i responsable que practiquem regisca a l’Ajuntament. Tenim il·lusió, tenim ganes i tenim projecte. Estem preparats per a governar el poble, perquè ens governem junts, decidint entre tots.

Volem recuperar l’esperit del poble; un lloc per viure, passejar, jugar, construir una vida plena i saludable. Un poble inclusiu i integrat, on totes les veus s’escolten i valguen igual. Fes sentir la teua veu, fes-nos confiança i, junts, construïm hui la Faura del demà.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí