PRESENTACIÓ DEL C. F. FAURA I LA SEUA ESCOLA DE FUTBOL SOTA LA IL·LUMINACIÓ DE SANTA BÀRBARA

0
818

Diumenge passat, dia 13 d’octubre, es va realitzar la presentació del C. F. Faura i la seua escola de futbol amb els seus més de cent cinquanta alumnes, que van omplir tot el terreny de joc. Les graderies no es van quedar arrere i el ple va ser absolut amb l’assistència de mares, pares, avis, oncles, aficionats, amics,… en definitiva, com volguérem que estigueren les graderies en cada partit.

Un a un, tots els jugadors, entre la música de Borja, el fum com en les grans presentacions i el raig d’il·luminació que arribava de la Rodana, eixien al terreny de joc amb la il·lusió i emoció de pertànyer al C. F. Faura.

La cosa no va finalitzar ací, va arribar la part més emotiva de l’acte, el lliurament de les copes de campions de la passada lliga als Alevínes i Juvenils, que la va fer l’entranyable Doroteo Moreno.

El president del club Adrían Galindo i Junta Directiva, va ser acompanyada pel nou regidor d’esports de Faura Sergio Mateo.

A continuació poden veure un xicotet vídeo que resumix la presentació i també escoltaran unes paraules del president del club Adrián Galindo.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí