Rosa Maria Sanchis Caudet veïna de Benifairó guanya el premi de narrativa en valencià ‘Ciutat de València’

0
1199

La veïna de Benifairó de les Valls s’endugué el Premi Isabel de Villena de narrativa en valencià amb l’obra ‘Isabel escrigué lo llibre’. Més de 500 obres es presentaren a aquest prestigiós certamen

Rosa Maria Sanchis Caudet va guanyar el passat més de desembre la 38 edició del premi ‘Ciutat de València’ en la modalitat de narrativa en valencià. Aquest prestigiós guardó porta el nom de Premi Isabel de Villena, una de les més grans escriptores de la literatura en valencià. Cal destacar que l’Ajuntament de València organitza des de 1982 aquest certamen literari, que té una dotació econòmica de 12.000 euros. Els escriptors premiats també reben una escultura de Miquel Navarro.

Rosa Maria aconseguí guanyar el premi amb l’obra ‘Isabel escrigué lo lllibre’, que serà publicada en breu per l’editorial Bromera. A aquesta edició dels premis ‘Ciutat de València’ es presentaren 527 obres diferents, 150 textos més que el 2019 i 271 més que el 2018.

Algunes de les obres procedeixen de països americans i també de diverses comunitats autònomes espanyoles. Tal i com assenyala el regidor de Cultura, Vicent Chordà, “Des de l’Ajuntament de Benifairó i en nom dels nostres veïns i veïnes volem felicitar a Rosa Maria Sanchis per la distinció aconseguida amb la seua novel.la. Per al nostre poble és un gran orgull tindre dones creadores de cultura tan importants com ella. Quan la situació sanitària ho permeta ens agradaria poder organitzar un acte per a presentar l’obra guanyadora al nostre poble. Esperem que el llibre siga tot un èxit editorial. Enhorabona!”.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí