SARA AGUEDA I EL TEATRO DE L’ARPA ARRIBEN A LA PLAÇA DE L’HOSTAL DE FAURA

0
258

El pròxim dissabte 20 de juliol, a les 23 h.

Sara Águeda, especialista en el repertori antic i amb una llarga trajectòria teatral serà la protagonista del pròxim concert del Cicle de Música Vicent Garcés on oferirà “El teatro del arpa”, un insòlit programa on rendeix homenatge al teatre del Segle d’Or, a través de l’arpa, un instrument de gran presència escènica, elegant i de delicat so i el de major importància en la música dels segles XVI i XVII a Espanya, tant en l’àmbit religiós com en el teatral. La cita és el pròxim dissabte 20 de juliol, a les 23 h, a la plaça de l’Hostal.

El recital que oferirà Sara abordarà el vessant profà del repertori per a arpa del Renaixement i del Barroc, de la mà de compositors que sobretot van compondre música sacra, però que les seues obres també s’escoltaren en places, patis, palaus i com no en els Corrals de Comèdia.

Sara Águeda transforma un concert d’arpa en un espectacle integral de gran plasticitat afegint elements dramàtics i cançons. Amb la seua arpa Sara llança les situacions, els personatges i els contextos, mentre que el públic és qui aporta la seua imaginació per a crear la seua pròpia obra de teatre. “El teatre de l’arpa” transporta als espectadors a un corral de comèdies per on van passant els personatges i les situacions més representatives del teatre clàssic. L’espectacle acaba amb unes Folies, peces molt curtes on Sara els ha donat un caràcter diferent perquè cada espectador cree el seu propi final: trist, malenconiós, divertit, etc.

El Cicle continuarà el pròxim dissabte 27 de juliol, on el Quintet Casulana, una formació que sorgeix de la iniciativa de cinc dones músics procedents de distints entorns professionals com són l’àmbit simfònic i la docència, serà l’encarregat d’abaixar el teló de la dotzena edició del Cicle de Música Vicent Garcés.

19 de juliol de 2019

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí