Sempre Plou quan no fan Escola, programa 73, ha tractat d’un tema de màxima actualitat, els mosquits ens estan fregint a becarrades. Sembla ser que existeix un remei casolà, menjar ceba, primer provar amb la tendra, si no, passa a la vella. També ha eixit a relluir d’un negoci a estudiar, tots tenim la matèria prima, només cal saber tractar-la i envasar-la, les nostres ventositats i de diferents olors.
Millor vegen i escolten tots els consells perquè no et piquen els mosquits i d’un negoci en potència.
AUDIO – PODCAST
VÍDEO
Estimados compañeros, esto…veréis, no sabíamos que se hacían con chufas, yo las recuerdo cuando vivía en España, aquí, es un producto imnovado por nosotros, la república independiente de Marasena, patentado por los laboratorios totalmente clandestinos de Guerrero-Enrique, utilizamos el rabo de la cabra muerta y la maceramos, lo sentimos, no probarla, pues no lo hemos podido hacer pruebas aquí, si mañana tenéis diarrea, para allá va un antídoto. Lo sentimos, aunque nos importa un bledo, nuestro incidente.