Sota la mirada de la Verge del Pòpul i del president de la Federació Valenciana de Futbol, l’Atlètic Quart aconsegueix la seua primera victòria 1-0

0
544

Primer partit en el camp Municipal de Quart, de la present temporada, jugat pel Atlètic Quart. El partit ha coincidit en plenes festes locals i en el dia de la festivitat de la Verge del Pòpul.

Pel que fa al partit, destacar la presència en el camp de Salvador Gomar, president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, on Ràdio Vall de Segó ho ha entrevistat.

Malgrat haver marcat el gol ràpid, el partit ha sigut complicat per als locals. El més important, que els tres punts s’han quedat a casa, cosa que en la passada temporada, en els finals de cada partit, es perdien molts punts.

Escolteu la tertúlia amb la participació de Ramiro Domenech i David Sola, jugadors del Quart i de Juan Domingo, tertulià. També poden escoltar les entrevistes realitzades al president de la Federació Salvador Gomar i a David Beri, entrenador de l’Atlètic Quart.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí